Fancy Fair Ut Zunneke een en al gezelligheid

Al viel er soms wat regen, dit mocht de pret niet drukken tijdens de Fancy Fair van Ut Zunneke in Bunde. Het werd een gezellige middag waar veel mensen op af waren gekomen. De organisatie had ook dit jaar weer gezorgd voor een gevarieerd aanbod aan vertier, waaronder, het rad van fortuin, een luchtkussen en een mooie Pipowagen waarin de kinderen geschminkt konden worden. Ook traden er diverse artiesten op. Zo was Jack Vinders, Kartoesj, Gino Fey en Spik en Span te bewonderen. Ut Zunneke straalde aan alle kanten en de organisatie heeft Meer Vandaag laten weten dat er volgend jaar weer een Fancy Fair georganiseerd gaat worden. Onze vaste fotografe voor Ut Zunneke Romy van Es heeft de sfeer en de gezelligheid vastgelegd op de gevoelige plaat.

Lees vorig bericht

Open dag nieuwe kalkoenstallen

Lees volgend bericht

Cassatieverzoek oud-burgemeester Offermanns afgewezen