Zomerfestival Rothem 2016

Basisschool de Lindegaerd i.s.m. de Samenwerkende Verenigingen Rothem. Beste leerlingen, ouders en alle inwoners van Rothem, De Oudervereniging van basisschool de Lindegaerd en de Samenwerkende Verenigingen Rothem hebben de handen in elkaar geslagen en organiseren op vrijdag 16 september 2016 voor het eerst het Zomerfestival 2016. 

Enerzijds wordt de traditie van onze BBQ voortgezet. Dat betekent dat wij ook dit jaar alle kinderen, hun ouders, grootouders en hun oppas uitnodigen voor dit eetfestijn. Anderzijds organiseren wij voor de leerlingen van groep 1 tot en met 8 Olympische Spelen. Andere kinderen zijn ook welkom om hieraan deel te nemen. Dit Zomerfestival vindt plaats op het Sportpark RVU.

Reserveer daarom nu alvast vrijdag 16 september van 16.30 uur – 21:00 uur in uw agenda ! Leerlingen en ouders van groep 8 van dit schooljaar zijn uiteraard ook van harte welkom!

Meld je aan via het ons e-mail adres ouderverenigingdelindegaerd@gmail.com. We zullen je informeren over de verdere inschrijving en betaling. Voor meer informatie kunnen jullie je wenden tot Elvi Sterck, Peggy Lahaye, Ingrid Mullenders of Hay Dolmans.

We zien jullie dus graag op vrijdag 16 september op het Sportpark RVU. Dan kunnen we samen op smakelijke en sportieve wijze het nieuwe schooljaar feestelijk beginnen. We houden u binnenkort verder op de hoogte! Met zomerse groet,

Oudervereniging BS de Lindegaerd en de Samenwerkende Verenigingen Rothem.

Lees vorig bericht

Open dag nieuwe kalkoenstallen

Lees volgend bericht

Cassatieverzoek oud-burgemeester Offermanns afgewezen