Nieuwe exploitant Maastricht Aachen Airport

Gouverneur Theo Bovens en gedeputeerde Twan Beurskens hebben in het bijzijn van burgemeester Christine Basten-Boddin van de gemeente Beek, afgelopen vrijdag de sleutel, van Maastricht Aachen Airport, overhandigd aan directeur Ismail Durmaz van het Amsterdamse luchtvrachtmakelaarsbedrijf Trade Center Global Investment (TCGI).

TCGI 20 jaar actief:
TCGI is de moedermaatschappij van onder meer Global Airlines Services. Het is een onderneming die al meer dan 20 jaar actief is in de luchtvaartwereld.  Turkish- en Royal Jordanian airlines  zijn twee maatschappijen die voor het netwerk van TCGI vliegen en gebruik maken van MAA. Het provinciebestuur vindt de luchthaven erg belangrijk voor de economie van Limburg.

Provincie eigenaar infrastructuur:
Maastricht Aachen Airport werd in 2004 geprivatiseerd maar de provincie Limburg nam het in 2014 weer over na een dreigend faillissement. De gebouwen, landingsbaan en bedrijfsterreinen blijven eigendom van de provincie.

Lees vorig bericht

Geen plaatsnaamborden met dialectnamen kernen

Lees volgend bericht

BC Dunatos belangrijke informatie