Themu klimomloop nieuwe stijl

De Themu klimomloop is afgelopen zondag op een nieuw parcours verreden. Zo werd in het parcours de Visweg, Lange Raarberg en de Beukel opgenomen. Hierdoor werd het parcours 7,7 KM. Daarnaast waren er alleen dames en meisjes actief in de klimomloop en de daaraan voorafgaande nieuwelingenwedstrijd. Ondanks deze veranderingen werd het een enerverend evenement.

33 keer klimmen en dalen
De korte regenbuitjes zorgden er niet voor dat zich ernstige ongelukken voordeden. Na 33 keer de klim van de Visweg, de afdaling van de Lange Raarberg en de Beukel, was er voor de deelnemers de traditionele klim met finish op de Biesenberg. Kirsten Peetoom uit Maastricht won de klimomloop. Esther van Veen werd tweede en Aafke Soet derde. Kylie Waterreus uit Ulestraten moest de strijd staken door problemen met haar ketting.

Lees vorig bericht

Wandeling van Eys naar Gulpen

Lees volgend bericht

Landelijke Open Imkerijdag