Wandeling van Eys naar Gulpen

IVN Meerssen organiseert op zondag  10 juli 2016 een dagwandeling van 11 km vanaf Eys. De wandeling gaat eerst naar de top van de Kruisberg en dan via vele prachtige veldwegen en diverse weilanden richting Cartils, Wittem en Gulpen. 

Hier pauzeren we even en vervolgen onze weg langs de Gulp en de Eyserbeek richting de Piepert en zo weer tot bij het startpunt in Eys. Kortom, we kunnen die dag weer genieten van een mooi afwisselend natuurgebied. 

Vertrek om 9.30 uur vanaf de parkeerplaats achter het station in Meerssen (carpoolen) en start om 10.00 uur nabij de kerk van Eys,  Grachtstraat  2  6287 AG. Iedereen is welkom, ook niet-leden. Denk aan stevige wandelschoenen. 

De wandelgidsen zijn Riet Hautvast  043 3475663 en Annie Hupkens 043 3472590.

Foto: Paul Abels

Lees vorig bericht

BC Dunatos belangrijke informatie

Lees volgend bericht

Themu klimomloop nieuwe stijl