Rabopleinfestival een mooie zomeravond

Het Sint Agnesplein was goed gevuld met publiek en harmonie Sint Agnes zat klaar om te beginnen. De slagwerkgroep beet de spits af gevolgd door het kinderkoor Sing2Joy en dansstudio Op den Camp. De jeugd straalde enthousiasme uit dat oversloeg op het aanwezige publiek. Vervolgens was het de beurt aan de harmonie, die met populaire muziekstukken de sfeer verhoogde.

Op en rond het plein werd er volop genoten van de muziek. Na al deze uitvoeringen was het tijd voor de MaverTricks. Tot ver in de omtrek was hun muziek te horen en deden zij de Mavericks eer aan met de hit Dance the night away. Het pleinfestival ging door tot in de late uurtjes bij zomerse temperaturen.

Lees vorig bericht

Voorzomerfeest Binkpop een echt festival

Lees volgend bericht

Nachtegaalconcert Harmonieklanken in de vrije natuur