Zomerfestival Rothem 2016

Basisschool de Lindegaerd i.s.m. de Samenwerkende Verenigingen Rothem Beste leerlingen, ouders en alle inwoners van Rothem, 

De Oudervereniging van basisschool de Lindegaerd en de Samenwerkende Verenigingen Rothem hebben de handen in elkaar geslagen en organiseren op vrijdag 16 september 2016 voor het eerst het Zomerfestival Rothem 2016.

Enerzijds wordt de traditie van onze BBQ voortgezet. Dat betekent dat wij ook dit jaar alle kinderen, hun oppas, hun ouders, grootouders uitnodigen voor dit eetfestijn.

Anderzijds organiseren wij voor de leerlingen van groep 1 tot en met 8 Olympische Spelen. Andere kinderen zijn ook welkom om hieraan deel te nemen.Dit Zomerfestival vindt plaats op het Sportpark RVU.

Reserveer daarom nu alvast vrijdag 16 september van 16.30 uur – 21:00 uur in uw agenda !
Prijs eten: Kinderen 5,50  Euro, Volwassenen 10,00 Euro
Leerlingen en ouders van groep 8 van dit schooljaar zijn uiteraard ook van harte welkom!

Meld je aan via het inschrijfformulier in de Geulbode. Opgave is uiterlijk 9 september 2016! 

Het inschrijfformulier voorziet in informatie over de inschrijving en betaling. Contactpersonen zijn Elvi Sterck, Peggy Lahaye, Ingrid Mullenders en Hay Dolmans. 
We zien jullie dus graag op vrijdag 16 september op het Sportpark RVU. Dan kunnen we samen op smakelijke en sportieve wijze het nieuwe schooljaar feestelijk beginnen.

Lees vorig bericht

Voorzomerfeest Binkpop een echt festival

Lees volgend bericht

Nachtegaalconcert Harmonieklanken in de vrije natuur