Zondag 17 juli vakantieconcert op De Boskant

Op zondag 17 juli luidt Harmonie St. Caecilia haar verenigingsvakantie in met een ontspannen en zonnig “Vakantieconcert “ op het binnenterrein van Camping De Boskant. Het concert begint om 11.00 uur. U vindt Camping De Boskant op het adres Brommelen 60. We heten u van harte welkom.

Harmonie St. Caecilia Geulle heeft de afgelopen jaren een traditie opgebouwd om het eerste deel van het verenigingsjaar af te sluiten met een concert op één van de vele mooie plekken die Geulle rijk is. Leden en aanhang luiden vervolgens onder het genot van een drankje en een goed verzorgde barbecue de vakantie in. Door het minder goede weer, moesten we vorig jaar noodgedwongen op het laatste moment van de camping naar de Harmoniezaal verhuizen. Maar alle regen voor dit jaar is al gevallen en daarom is het aanstaande zondag droog en zonnig. We heten u van harte welkom voor ons vakantieconcert bij Camping de Boskant. Om in de gewenste vakantiesfeer te komen is dit natuurlijk één van de beste plekken voor een concert in zomerse ontspannen sferen.

Het concert vangt aan om 11.00 uur. Een bijzonder welkom is er voor de kampeergasten van camping De Boskant en de leden van de Nederlandse Caravan Club. Op het concert zullen de diverse geledingen van Harmonie St. Caecilia Geulle luchtige muziek ten gehore brengen. De optredens worden verzorgd door achtereenvolgens de slagwerkgroep, het leerlingenorkest en het harmonieorkest. Als muzikale afsluiting worden diverse stukken samen uitgevoerd. Het harmonieorkest speelt met het leerlingenorkest ‘Movie adventures’ en met de slagwerkgroep het stuk ‘Drumbo’.

Dus wilt u in de vakantiestemming raken dan hopen we u op zondag 17 juli om 11.00 uur te begroeten op Camping de Boskant, Brommelen 60, Geulle. Na dit concert gaat Harmonie St. Caecilia met “zomervakantie”. We wensen u een fijne zomerperiode!
 

Lees vorig bericht

Voorzomerfeest Binkpop een echt festival

Lees volgend bericht

Nachtegaalconcert Harmonieklanken in de vrije natuur