Gemeenteraad moet terugkomen van zomerreces

De gemeenteraad is vanaf donderdag 7 juli met zomerreces. Die avond was de laatste raadsvergadering voor de zomer. De raad gaat tot medio september met vakantie, tenminste dat is de bedoeling. Maar de gemeenteraad moet tijdens de zomerperiode toch nog een keer vergaderen.

Terug van vakantie:
Gedurende de vakantie komen de raadsleden nog even bij elkaar om de programmarekening van 2015 goed te keuren. Onder deze rekening ontbreekt nu nog de handtekening van de accountant. Pas als die er staat kan de raad hem goed of afkeuren.

Uiterlijk 15 augustus:
Wethouder financiën Houben laat weten dat 15 augustus de deadline is, omdat anders de bijdrage van het Rijk aan de begroting in gevaar kan komen.

Lees vorig bericht

Meerssense boeren in zwaar weer

Lees volgend bericht

145 deelnemers deden mee aan tennistoernooi Geulle Open