Opstacle Pratsj Battle in Geulle

Op zondag 4 september organiseert de Knastercross een Opstacle-Pratsj (modder)-Battle.
Bij deze Battle wordt hardlopen gecombineerd met obstakels om de fysieke en mentale gesteldheid op de proef te stellen. De circa 1 km lange route loopt langs het Knastercrossterrein en zet de deelnemers voor uitdagingen van sportieve aard.

Voorbeelden van obstakels zijn houten muren, boomstammen, strobalen, water, modder en autobanden en meer. Een uitdagend en gevarieerd circuit. Voor de jonge sportievelingen is er een enigszins aangepast parcours zodat het ook voor hun fysiek te doen is. Via een “afval-competitie” zal er een uiteindelijke Battle-winnaar overblijven.

Naast het fysieke element is er ook een hele grote funfactor. Door de ligging van het parcours kunnen de bezoekers en supporters de deelnemers continu volgen en aanmoedigen.

Er zijn 2 leeftijdscategorieën van 5 t/m 12 jaar en 13 t/m 69 jaar. Wedstrijdervaring is niet nodig. Een sportieve instelling, doorzettingsvermogen, van een uitdaging houden, graag willen (over)winnen én niet bang zijn om vies te worden dát zijn de componenten waar het om draait.

De inschrijvingen (gelimiteerd) starten op vrijdag 15 juli aanstaande.
 
Het is de eerste keer dat de Knastercross een dergelijke Battle organiseert.

Voor meer info en deelnemen zie: www.knastercross.eu

Lees vorig bericht

Afval gedumpt in Geulle

Lees volgend bericht

Wandelen door de Curfsgroeve