Boekpresentatie Onder Meerssen

In de Tiendschuur in Vliek is het boek Onder Meerssen gepresenteerd. Het boek beschrijft de geologie van de gemeente Meerssen. Het eerste exemplaar werd door de schrijvers overhandigd aan burgemeester Clermonts-Aretz. Zij sprak haar diepe waardering uit voor de drie schrijvers van het boek. 

De drie schrijvers
Fred Erkenbosch, Wim Ghijsen en Jacques Ummels geven in het boek een beeld van de opbouw van de bodem die zich onder Meerssen bevindt. Zij doen dat in begrijpelijke taal zodat het onderwerp toegankelijk is voor een breder publiek. Daarbij is het boek rijk geïllustreerd met tekeningen en foto’s van de verschillende gebieden binnen de gemeente. Ook zijn er drie wandelingen beschreven, die met behulp van het boek gelopen kunnen worden.

Lees vorig bericht

Wethouder van Grootheest roept op tot overleg

Lees volgend bericht

Korte middagwandeling en bezoek aan arboretum te Moorveld