Meer Vandaag krijgt zendmachtiging voor komende 5 jaar

Het Commissariaat voor de Media heeft middels een brief aan Meer Vandaag laten weten dat zij vanaf 7 augustus 2016 de nieuwe zendvergunning krijgen. Vanaf die dag is Stichting Meer Vandaag de lokale omroep voor de komende 5 jaar in de gemeente Meerssen. Meer Vandaag is blij met dit besluit en al volop bezig met de voorbereidingen op deze nieuwe situatie.

Lange geschiedenis:
De aanvraag van deze vergunning kent een lange geschiedenis; oorspronkelijk was de vergunninghouder RTME die later is overgegaan in Lokale Publieke Omroep Meerssen met als enige bestuurslid Rene van Druenen. Ook hij deed aanspraak op de vergunning. Korte tijd geleden besloot de Meerssense gemeenteraad unaniem dat de vergunning aan Meer Vandaag moest worden gegeven. Dit advies is door het Commissariaat voor de media opgevolgd.

Beperking:
Meer Vandaag is op dit moment nog beperkt in het uitzenden via haar bekende kanalen.
De komende weken gaat Meer Vandaag zich volop inzetten voor een start als lokale omroep voor de gemeente Meerssen.

Lees vorig bericht

Startsein Jeugdcultuurfonds

Lees volgend bericht

Oproep voor deelname aan activiteiten Bejaardenvereniging St. Martinus te Geulle 2016-2017