Zaterdag 19 november 3e editie Kinger  Meersjes Vastelaovesleedsjes Konkoer (KMVK)

De voorbereidingen voor de 3e editie zijn alweer opgestart. Omcirkel de datum alvast in jullie agenda; zaterdag 19 november a.s. Doelstelling van het KMVK is de jeugd van Groot Meerssen aan de vastelaovend te laten proeven, te laten beleven en een groot podium te bieden. En wat was dat de afgelopen 2 jaren een feest!

De “vastelaovescultuur” moeten we blijven overdragen naar de jeugd! De jeugd van vandaag is de carnavalist van morgen.

Iedereen, die op een basisschool binnen Groot Meerssen zit, kan deelnemen aan het KMVK. Je kunt deelnemen met een groepje, helemaal alleen of met je klas/school.

In eerste instantie is het de bedoeling dat deelnemers een liedjesschrijver vinden die voor hun een kindercarnavalsliedje schrijft; een origineel, niet eerder uitgebracht nummer, geschreven vanuit de gedachte van een kind (dus geen cover). Lukt dit niet, trek dan tijdig aan de bel. Dan kunnen wij misschien ondersteuning bieden.

Ons streven is en blijft om vanuit iedere dorpskern binnen Groot Meerssen deelnemers te vinden.

De inleverdatum van de liedjes cq. aanmelding van de deelnemers  is  19 september a.s.

Uiteindelijk zorgen wij ervoor dat alle liedjes kunnen worden gezongen tijdens de finale dag op zaterdag 19 november a.s. om 14.11 uur in Sporthal Marsana te Meerssen (=feestlocatie 6*11-jarig jubileum cv de Aanhawwersj).

Zjjn jullie nieuwsgierig? Kijk snel voor de foto’s op onze website (www.kingermvk.nl) of bekijk de optredens op Youtube (toets in; kinger mvk 2014 of 2015)

Zijn jullie 19 november a.s. ook van de partij? Schrijf je in via de website www.kingermvk.nl

Mochten jullie naar aanleiding van deze brief nog vragen hebben, neem dan even contact op met Maurice Habets (tel nr 06-41537160 of mauricehabets@lijbrandt.nl)

Commissie KMVK

Lees vorig bericht

Geen vrijdageditie van het nieuws tijdens zomerperiode

Lees volgend bericht

Populair muzikaal marktconcert Rothem’s harmonie