Ricardo Offermanns voorzitter nationaalpark de Meinweg

De provincie heeft bekend gemaakt dat Ricardo Offermanns voorzitter van het nationaalpark de Meinweg wordt. Offermanns is geen onbekende in dat gebied. Hij is burgemeester van Roerdalen geweest en het Nationaalpark ligt in die regio. Offermanns wordt vanaf 1 september voorzitter. Naast Offermans zijn er voor drie andere parken ook nieuwe voorzitters benoemd. 

Nieuwe ideeën  
De Provincie Limburg, die de nieuwe voorzitters heeft benoemd, wil de Nationaalparken en het Nationaal Landschap Zuid Limburg een nieuwe doorstart geven. Zo wil verantwoordelijk gedeputeerde Patrick van der Broeck dat de parken meer verbindingen leggen met hun omgeving. Recent is er een motie aangenomen in Provinciale Staten om de toeristische kwaliteit van de parken en het nationaal landschap beter uit te buiten. De voorzitters wordt ook gevraagd met nieuwe ideeën voor een verdienmodel te komen.

Lees vorig bericht

Middagwandeling zomerweiden

Lees volgend bericht

De laatste schooldag gevierd en nu vakantie