Beachvolleybal Ulestraten zweten en banjeren door het zand

Het is de zaterdag voorafgaand aan de zomervakantie. De hal van de firma Hoedemakers is weer omgetoverd tot een groot zandstrand met beachvolleybalvelden. De teams komen een voor een aan om zich de hele dag te geven voor de overwinningstrofee. Het wordt een spannende strijd met veel zweet en zand, gade geslagen door het toegestroomde publiek. Uiteindelijk weten de Koemshots voor de tweede keer achter elkaar de eerste plaats te bereiken.

UK 98 heeft ook gedacht aan de mensen die geen volleybal spelen. Zo was er een waterglijbaan, luchtkussen en drankjes en hapjes in overvloed. De kinderen konden zandkastelen bouwen. Nadat de laatste deelnemers en supporters de weg naar huis vonden, begon voor iedereen de zomervakantietijd.

Lees vorig bericht

Vrijwilligers gezocht voor Bibliotheek aan Huis

Lees volgend bericht

Openluchtfilm in het park goed bezocht