Openluchtfilm in het park goed bezocht

De Vrienden van de Bibliotheek hadden weer een film uitgezocht om te vertonen in de openlucht. Zij hadden  voor het park in Meerssen gekozen om de Franse komedie La Famille Bèllier te projecteren. De voorstelling begon nog in het licht maar werd steeds beter zichtbaar toen de avond viel. Zittend op meegebrachte stoelen, dekens of luchtkussens werd er genoten van de film.

Sommige bezoekers hadden hapjes en drankjes meegenomen om de sfeer te verhogen en de weergoden hielden het droog. Na afloop gaven een aantal aanwezigen aan,  dat zoiets vaker moest gebeuren in het park. Het is een mooie plek om zomeractiviteiten te houden, aldus een van de toeschouwers.

Lees vorig bericht

Beachvolleybal Ulestraten zweten en banjeren door het zand

Lees volgend bericht

Verkeershinder door werkzaamheden Noorderbrug