Nieuwe voorzitter en secretaris Meer Vandaag

De nieuwe lokale omroep, Meer Vandaag, heeft vanaf deze week een nieuwe voorzitter en secretaris.
Marc Schats is de nieuwe voorzitter en Peter Cleber is de nieuwe secretaris.

Marc Schats voorzitter:
Marc Schats is op dit moment bestuurslid van de Openbare Bibliotheek in Meerssen,oud-raadslid en oud-wethouder van de gemeente Meerssen en tevens voorzitter geweest van de regionale omroep Start in Sittard-Geleen. Op dit moment is hij voorzitter van de raad van bestuur van de PIW Groep in Sittard-Geleen.

Peter Cleber secretaris:
Peter Cleber is de nieuwe secretaris, Cleber is in de jaren tachtig betrokken geweest bij de eerste initiatieven om tot een lokale omroep voor Maastricht te komen. Cleber is tot voor kort werkzaam geweest als algemeen directeur bij Bayer Medical Care B.V. Sinds enkele maanden is hij als zelfstandig consultant werkzaam in de medische industrie, als directeur / eigenaar van de firma IdeogeniQ.

Overige bestuursleden:
Rene Claasens blijft penningmeester. Jolly Janssen en Christian Janssen nemen beide, als algemeen bestuurslid, zitting in het nieuwe bestuur.

Lees vorig bericht

Coniferen in brand gestoken op kerkhof

Lees volgend bericht

Ontmoetingspunt De Ketel