SV Meerssen verliest tweede wedstrijd in voorbereiding op seizoen

SV Meerssen heeft de tweede wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen verloren van EVV (Echt) uit de 3e divisie met 2-0. In de eerste wedstrijd, thuis tegen Roda JC 3, speelde de mannen van trainer Ruijs gelijk.

Voor rust houdt Meerssen goed stand tegen en heeft zelfs een geweldige kans om op voorsprong te komen. Jordie van der Schoot schiet na 10 minuten echter nipt naast. EVV is voornamelijk gevaarlijk met kopballen. Na de pauze ligt het tempo van EVV hoger en dit leidt in de 49e minuut tot de 1 – 0. Bij een voorzet van rechts is de spits van EVV het eerst aan de bal en tipt deze over Lennart Quaden in het doel. Halverwege de 2e helft struikelt Mike Jongen bij een vrije bal. Dit geeft de EVV-spits de gelegenheid om geheel vrij op het doel af te stevenen en Lennart te verschalken (2 – 0). Een actie van Dogan Golpek wordt in de 83e minuut besloten met een schot tegen de paal.

Woensdag 10 augustus volgt de 3e oefenwedstrijd thuis tegen Heer om 19:30 uur.

Lees vorig bericht

Tv programma Biekletse van start vanuit de Wijngaardsberg

Lees volgend bericht

Nieuw kunstgrasveld RVU zorgt voor ophef