SV Meerssen verplettert Vlijtingen 5-0

SV Meerssen heeft in de voorbereiding Vlijtingen uit Belgie thuis verplettert met 5-0. Nadat Meerssen de eerste oefenwedstrijd tegen Roda JC 2 gelijk speelde en tegen EVV verloor ging het nu beter met SV Meerssen.

Meerssen speelt effectiever dan Vlijtingen. Na 5 minuten wordt Jordie van der Schoot in de diepte alleen voor de doelman gezet. De inzet van Jordie gaat langs de verste paal naast. Dogan Golpek passeert na een kwartier zijn tegenstander met een schaarbeweging en treft slechts de paal. In de 29e minuut ziet Job Hanssen, prima in de diepte aangespeeld, zijn inzet tot tweemaal toe geblokkeerd worden. Tussen de 32e en 37e minuut is Meerssen wel trefzeker. Lloyd Borgers laat van dichtbij de 1 – 0 aantekenen waarna Dogan Golpek, op snelheid richting doel, de doelman geen kans laat (2 – 0). Een een-twee tussen Lloyd borgers en Jordie van der Schoot levert doelpunt nummer 3 op via Jordie. 10 minuten na rust is Dogan Golpek niet zelfzuchtig en schuift de bal naar Jordie van der Schoot. Voor deze laatste is het niet moeilijk om de bal in het net te deponeren (4 – 0). In het restant zakt het tempo iets. Toch wordt er nog 5 minuten voor tijd gescoord door de in de diepte voluit sprintende Dogan Golpek (5 – 0).

Lees vorig bericht

Thuiskienen Vrienden van de Basiliek

Lees volgend bericht

Diepzeeduiken met Kinderclub Hebbuz