Duurzaam Meerssen Dag

In het kader van de landelijke Dag van de Duurzaamheid (10-10-16) wordt er in Meerssen op zaterdag 8 oktober 2016 de Duurzaam Meerssen Dag georganiseerd in Gemeenschapshuis De Stip van 13:00 tot 17:00 uur. De officiële opening door wethouder Cortenraede is om 13:30 uur. Organisaties en personen die iets met duurzaamheid in de gemeente Meerssen hebben kunnen zich daar presenteren. Het gaat hierbij om duurzaamheid in de volle breedte: People, Planet, Profit/Prosperity. Er zijn al enkele tientallen aanmeldingen van organisaties. Er is nog ruimte voor meer organisaties. Er wordt gewerkt aan een bijzondere publiekstrekker.

Met deze dag wil de Stichting Duurzaam Meerssen de omslag naar duurzaamheid in Meerssen versnellen door het met elkaar in contact brengen van organisaties, personen en publiek. Heeft uw organisatie interesse om ook deel te nemen (kosteloos) neem dan contact op met Wim Derks, wimelsderks@hotmail.com, 043 364 3740
 

Lees vorig bericht

TV-programma Biekletse vanaf de visvijver in Geulle

Lees volgend bericht

Kroetwusj gemaakt en uitgereikt