Meer FM weer in de ether

Meer FM, de nieuwe lokale radio zender van Meerssen, is vanaf zaterdag 13 augustus weer te ontvangen via de ether.

Uitzetten van de zender:
Radiozender Meer FM was vanaf woensdag 13 april 2016 niet meer te ontvangen via de ether 106.8 fm. LPO voorzitter René van Druenen, die tot 7 augustus de zendmachtiging had, diende een klacht in bij de waakhond van de ether frequenties, Agentschap Telecom. In deze klacht gaf de voorzitter aan dat hij geen gebruik meer kan maken van de ether frequentie. Deze waakhond heeft Meer Vandaag dan ook verzocht om zo snel mogelijk te stoppen met het uitzenden van radioprogramma’s via de ether, omdat er anders boetes van duizenden euro’s worden uitgedeeld.

Vergunning agentschap telecom:
Het agentschap telecom heeft afgelopen week Meer Vandaag laten weten dat zij weer mogen uitzenden op de 106.8 fm

Lees vorig bericht

Stichting LPO maakt bezwaar

Lees volgend bericht

SV Meerssen