Ontmoetingspunt De Ketel

Vorige week was het ‘volle bak’ met kienen en dankzij de uitbreiding was er voldoende plek! U kunt dus nog meedoen. In september weer meer activiteiten waaronder KNUTSELEN (in nieuwe vorm) op 2 en 6 september (=1 workshop) en computerinloop (herstart) op 6 september. Het vlaaien bakken begint weer in oktober.

Extra activiteiten deze maand:
Donderdag de 18e:  Samen zingen om 19.00 u.
Dinsdag de 23e: Bloemschikken om 13.30 u. en om 19.00 u.
Donderdag de 25e: Samen eten om 12.30 u.
Vrijdag de 26e: Reparatieservice van 10 tot 12.00 u.

En verder onze wekelijkse activiteiten zoals: handwerken / verstelservice / kienen / kleuren voor volwassenen / mantelzorgbijeenkomsten / vluchtelingenwerk / bloedprikdienst en in september ook weer: Nederlandse les, wandelen en disco.

Noteer vast in uw agenda: 1 oktober OPEN DAG!!!
Voor info over alle activiteiten kunt u altijd bellen of loop even binnen. Openingstijden De Ketel: maandag t/m vrijdag van 10.30 u. tot 16.30 u. Ontmoetingspunt De Ketel, Past.Dom.Hexstraat 70, 6231 HG  Meerssen

Tel.nr.: 043-3110330 Website: www.de-ketel.net FB: www.facebook.com/deketel
 

Lees vorig bericht

TV-programma Biekletse vanaf de visvijver in Geulle

Lees volgend bericht

Kroetwusj gemaakt en uitgereikt