Charlemagnepreuvefestijn culinair genieten op de markt

De markt sfeervol ingericht, tegemoetkomende geuren van etensbereiding en een heerlijke ambiance. Dat zijn de ingrediënten van het Charlemagnepreuvefestijn, dat het afgelopen weekend plaats vond op de markt in Meerssen. De standhouders hadden alles uit de kast gehaald om het toegestroomde publiek een onvergetelijke zaterdag of zondag te laten beleven. Zo waren er bijzondere hapjes te proeven en was er gezorgd voor een gevarieerd artiestenprogramma.

De markt was beide dagen goed gevuld,  al was het weer op de zondag minder dan de zaterdag. De insteek van het festijn is: het ontmoeten van elkaar, aldus Joop Kneepkens van de organisatie. Het ontmoeten gebeurde, maar het zijn nog vooral mensen van binnen de gemeente Meerssen die het evenement bezoeken. De organisatie is alweer bezig met het organiseren van de editie 5 in 2017.

Lees vorig bericht

SV Meerssen wint ook van BSV Limburgia Kamerland 0-1

Lees volgend bericht

Gemeente wil winkelleegstand aanpakken