Dagwandeling Noorbeek-St. Martensvoeren-St.Pietersvoeren

Op zondag 28 augustus organiseert  I.V.N. Meerssen  een dagwandeling van 12 km. Het is een rondwandeling met mooie vergezichten door het glooiende Belgisch Limburg  met fraaie vakwerkhuizen. Start van de wandeling is bij  de kerk van Noorbeek aan D’r Pley.

Vervolgens  gaan we bergopwaarts naar de dorpen St. Martensvoeren en St. Pietersvoeren en komen ook in de gehuchten  Veurs en de Plank. Vandaar passeren wij  Ulvend  en dalen weer af naar Noorbeek. De wandeling heeft  een tweetal  flinke klimmen die we rustig nemen, denk wel aan stevige wandelschoenen en eventueel een wandelstok want de smalle paadjes kunnen na regenval modderig en glad zijn. 

Vertrek (carpoolen) om 09.30 uur vanaf de parkeerplaats achter het station van Meerssen’. De wandeling start om 10.15 uur bij de Kerk op D’r Pley in Noorbeek. Parkeren kan op de  parkeerplaats in de Paviljoenstraat (volg de P). De gidsen zijn Annie Hupkens tel:  043-3472590 en Riet Hautvast tel:  043-3475663

Lees vorig bericht

Nu live: De zomerse 50 op Meer FM

Lees volgend bericht

SV Meerssen wint ook van BSV Limburgia Kamerland 0-1