SV Meerssen wint ook van BSV Limburgia Kamerland 0-1

SV Meerssen wist ook op bezoek te winnen van BSV Limburgia Kamerland 0-1 in voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Verslag van wedstrijd:
Een pass van Jordie van der Schoot zet Dogan Golpek al na 5 minuten vrij voor doelman Randy van Haren. Deze laatste blijft overeind. Nadat een aardige voorzet van Dogan door een ieder wordt gemist, kopt Jordie van der Schoot net over uit een vrije trap van Ruud van Kempen. Een voorzet van Richard Hannon wordt ook al door iedereen gemist. In de 25e minuut schiet Dogan net naast. Een minuut later moet doelman Lennart Quaden voor het eerst in actie komen. Hij brengt redding ten koste van een hoekschop. Vervolgens kopt Julien Rompelberg uit een hoekschop net naast en schiet Jordie uit een voorzet van Richard Hannon van 10 meter hoog over. 5 minuten voor rust snelt Jordie van der Schoot volkomen vrij richting doel doch wederom voorkomt Randy van Haren dat Meerssen de leiding neemt. Een voorzet van Ruud van Kempen wordt 1 minuut na rust wederom door iedereen gemist. 5 minuten later schiet Dogan tot tweemaal toe op doel doch beide malen wordt zijn inzet geblokkeerd. Daarna komt een fase in de wedstrijd dat de thuisclub de beste kansen krijgt. Tweemaal behoedt Lennart zijn doel voor doorboring en eenmaal gaat de bal voorlangs zonder dat iemand er zijn poot tegen kan zetten. 10 minuten voor tijd soleert Dogan Golpek langs enkele tegenstanders en schiet van ruim 20 meter onder in de hoek de 0 – 1 binnen. Dit is het laatste wapenfeit waarna de goed leidende scheidsrechter De Wit uit Grave voor het einde fluit.

Lees vorig bericht

Dagwandeling Noorbeek-St. Martensvoeren-St.Pietersvoeren

Lees volgend bericht

Charlemagnepreuvefestijn culinair genieten op de markt