Sjef Hutschemakers en vrienden in Museum Land van Valkenburg

Met een toespraak door Lon Hamakers, voorzitter van de stichting Sjef Hutsch,  is zondag de overzichtstentoonstelling Sjef en zijn vrienden geopend. De kunstenaar Sjef Hutschemakers is 85 jaar geworden en dit is de reden dat er een expositie wordt gehouden in het Museum Land van Valkenburg. Er zijn werken te zien van Sjef Hutschemakers waarbij te zien is dat hij zijn thema’s dicht bij huis uit het dagelijks leven haalt. Naast Sjef exposeren er vakgenoten van hem, hun werk. En van die vakgenoten is kunstenares Marijke Stultiens uit Geulle. Zij is met andere Limburgse kunstenaars gevraagd hun werk als vrienden van Sjef te exposeren. De expositie duurt tot 13 november.

Lees vorig bericht

Van Druenen aansprakelijk gesteld door curator

Lees volgend bericht

Van Druenen niet eens met berichtgeving over aansprakelijkstelling