Oostvariant snelfietsroute wankelt

Diverse politieke partijen staan behoorlijk kritisch tegenover het voorliggend raadsvoorstel om een snelfietsroute te realiseren tussen Beek en Maastricht. Dit bleek wel tijdens de raadsadviesvergadering van donderdag die voorafgaat aan de raadsvergadering van 8 september.

Vragen:
CDA , PGM, BRUG-M en KIJK!!! vuurden hun vragen af op wethouder Cortenraede die verantwoordelijk wethouder Houben verving die op vakantie was. Ze moest zich regelmatig laten bijstaan door de ambtenarij in de beantwoording. 

Een veelgestelde vraag was in hoeverre de buurtnetwerken zijn betrokken in het samenstellen van het plan.
KIJK!!! ging samen met BRUG-M een stap verder en vroegen zich af of er andere, tot nu toe nog onbekende factoren, een rol spelen die de keuze van het college voor oostvariant bepalen. Een door KIJK!!! gesuggereerde reden dat voor de westvariant nog door de gemeente grond moet worden aangekocht, werd door de wethouder van tafel geveegd.

Beslissing:
Alles bij elkaar bestaat er bij de raadsadviesleden nog grote twijfel over de keuze voor de oostvariant. De uiteindelijke beslissing zal in de raadsvergadering genomen worden.

Lees vorig bericht

Verhoogd gevaar op natuurbranden

Lees volgend bericht

Scouting Ulestraten organiseert carwash