Open dag in de Ketel

Zoals u wellicht al gelezen heeft zal er Zaterdag 1 oktober een open dag zijn in de Ketel. U bent dan van 10.00 uur tot 15.00u  van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de Ketel.

Zo zullen er verschillende stands zijn waarin wij onze activiteiten aan u presenteren die wij met veel plezier en toewijding uitvoeren en met onze gasten delen. Zoals bijv. het bloemschikken, handwerken, kleuren voor volwassenen en onze reparatie-service. Ook zal er een stand zijn waar u al uw vragen kunt stellen, die betrekking hebben op onze activiteiten of op de ketel in het algemeen. 

Omstreeks 12.00u zal er een toespraak gehouden worden door wethouder van Rijswijk. 

Terwijl u een kijkje neemt krijgt u van ons uw eerste consumptie gratis, inclusief een lekkere wafel van Ron onze waffelebakker.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze activiteiten kom dan gerust binnenlopen. Wij zijn u graag van dienst en doen er alles aan om u een leuke dag in de Ketel te bezorgen, zodat u naar huis gaat met een goed gevoel en wat meer info/kennis over de Ketel en haar activiteiten.

We verheugen ons op uw bezoek.

De vrijwilligers van Ontmoetingspunt de Ketel.
 

Lees vorig bericht

Wethouder Berry van Rijswijk brengt ijs naar kindervakantiewerk

Lees volgend bericht

Vrijdag 33 graden, zomerse 50 op jouw TV & Radio