Openluchtfilm in het park van Meerssen

Op zaterdag 27 augustus verzorgen de Vrienden van de Bibliotheek Meerssen opnieuw een “Bios in het park”. Dit keer is gekozen voor The Bucket List. Een Amerikaanse drama-komedie met Jack Nicholson en Morgan Freeman in de hoofdrollen.

Je leeft maar één keer, dus waarom verlaat je het leven niet met stijl? Dat is wat twee kamergenoten op de kankerafdeling, een opvliegende miljonair (Nicholson) en een intelligente automonteur (Freeman), besluiten te doen als ze het slechte nieuws horen. Ze maken een lijst van dingen die ze nog willen doen voor hun dood en ontsnappen uit het ziekenhuis. Ze gaan de wijde wereld in voor het avontuur van hun leven. Onder regie van Rob Reiner spelen de twee grote sterren met hart en ziel een geestige en listige rol in dit geïnspireerde eerbetoon aan het leven waarin bewezen wordt dat nu het beste moment is.

De openluchtfilm start op zaterdag 27 augustus om 20.30 uur in het Proosdijpark in Meerssen (bij de Gloriëtte) en is voor iedereen gratis toegankelijk. Neem zelf dekens of stoelen mee!

Genre: Drama-komedie
Duur: 93 minuten
Regisseur: Rob Reiner
Taalversie: Engels, Nederlands ondertiteld
Kijkwijzer: vanaf 6 jaar

Lees vorig bericht

Wethouder Berry van Rijswijk brengt ijs naar kindervakantiewerk

Lees volgend bericht

Vrijdag 33 graden, zomerse 50 op jouw TV & Radio