KVW Meerssen maakt zich zorgen om toekomst

Het KVW Meerssen, is ondanks de hittegolf, goed verlopen. Met het thema magisch disney als rode draad, hebben de kinderen een week vol activiteiten beleefd. Na o.a. waterspelletjes, speurtochten, toneelstukken en hutten bouwen, is de week afgesloten met een disneyparade.

Maar na meer dan 50 jaar maakt KVW Meerssen zich zorgen over de toekomst. Op de huidige locatie, nabij gemeenschapshuis de Stip, gaat namelijk een kindcentrum komen. Wethouder van Rijswijk laat weten dat er een nieuwe locatie komt voor het KVW. “We zullen het KVW niet in de kou laten staan en er zal volgend jaar ook weer een KVW in Meerssen plaatsvinden”, aldus wethouder van Rijswijk. Waar deze nieuwe locatie gaat komen, is nog niet bekend.

Lees vorig bericht

Inbraak in winkel zwembad de Parel

Lees volgend bericht

Maaike Head gehuldigd tijdens Marathon Meerssen