FNV senioren nieuw loot aan vakbondsboom

Het FNV is bezig met het oprichten van afdelingen gericht op de senioren. In Maastricht en het Heuvelland is ook zo’n afdeling in het leven geroepen. Afgelopen dinsdag vond in de Stip een kennismakingsbijeenkomst plaats, voor de FNV leden van Meerssen en Valkenburg. Tijdens de bijeenkomst werd uitgelegd wat de afdeling senioren van het FNV inhoudt en waar ze voor staan. Zo zullen zij de belangen behartigen waartegen senioren in het dagelijks leven tegenaan lopen. Denk onder andere aan de WMO, AOW, pensioen, zorg en welzijn en andere maatschappelijke vraagstukken. De bijeenkomst werd goed bezocht en er zullen zes themabijeenkomsten per jaar gehouden worden.

Lees vorig bericht

Maaike Head gehuldigd tijdens Marathon Meerssen

Lees volgend bericht

Ford Fiesta gestolen aan de Burgemeester Wilmarstraat