Boels Rental Ladies Tour

Wie Anna van der Breggen, Olympisch kampioen van dichtbij wil zien, kan donderdag en zondag a.s., met de neus vooraan staan. Samen met de wereldkampioene Lizzie Armitstead gaat zij van start in de belangrijkste meerdaagse vrouwenronde van Nederland.

Donderdag 1 september is de 3e etappe van Sittard naar Geleen, een totale afstand van 122,6 km.

Om 12.32 komen de dames op Ulestratens grondgebied in de Past. Van Eijsstraat, via de Catharinastraat naar de Vliek, waarna de Vliekerweg even pijn in de kuiten zal doen. Boven bij Schietecoven langs het vliegveld en daarna de afdaling van de Vliegveldweg. Via de Tunnelweg, (voorlangs kazerne Brandweer), via de Bunderstraat naar uiteraard Bunde, Ireneweg, Klossterweg, Bernhardlaan, de beklimming van de Dennenberg. Via Moorveldsberg, Cruisboomstraat is er een bergsprint op de Snijdersberg. In Geulle gaat het dan verder richting Catsop. Hebt u onze Olympisch kampioene Anna van de Breggen gemist, u krijgt nog een 2e kans. Omstreeks 13.45 uur zijn zij terug in Ulestraten en rijden de dames weer op hetzelfde parcours, naar Bunde en Geulle, om daarna richting finish te rijden.

Zondag 4 september is etappe no 6, overeen afstand van 119,6 km. Bunde-Valkenburg. Hier kunt u de dames van kortbij zien. De start is om 13.00 uur op het terrein van Dolmans Landscaping in Bunde. Geneutraliseerd gaat de karavaan via Oostbroek naar Broekhoven, Hussenbergstraat en Cruisboomstraat naar Beek. Deze ronde speelt zich vooral af in de ZuidOostHoek. Bemelen, Slenaken, Gulpen, Eys, Wittem, Valkenburg enz.

Lees vorig bericht

Ford Fiesta gestolen aan de Burgemeester Wilmarstraat

Lees volgend bericht

Inbraak in werkbus bij zwembad Geulle