Nieuws van de IVN Jeugdgroep gemeente Meerssen

Allemaal een fijne vakantie gehad? Ons uitstapje naar Wildpark Gangelt is geslaagd. Het weer was prima! Er werd hard aan de Wildpark Rally gewerkt. De Rally was heel leerzaam en ging over de levenswijze van de dieren. Het speelse element ontbrak ook niet en de picknick was weer klasse!

Op zaterdag 10 september 2016 is het dan zover en gaan wij weer beginnen. De IVN- Jeugdgroep gaat op zoek naar stenen en keien langs de Maas in Geulle. De stenen hebben een lange geschiedenis en zijn door de Maas aangevoerd uit de Vogezen en de Ardennen. Met behulp van zoekkaarten kunnen we de stenen ook benoemen. Ga allemaal mee om echte “schatten” te vinden.

Wij vertrekken om precies 9.30 uur vanuit de Proostenkelder achter de Basiliek in Meerssen. Om 12.00 uur zijn wij hier weer terug. Een vriendelijk verzoek aan de ouders om te helpen met het vervoer. Denk aan stevige schoenen of laarzen!

IVN Jeugdgroep is voor kinderen van 6 tot 12 jaar uit de gemeente Meerssen. Het is op de tweede zaterdag van de maand van 9.30 uur tot 12.00. De Jeugdgroep bestaat in september 12 jaar. Wij hebben inmiddels een leuke groep met enthousiaste kinderen die veel om de natuur geven.

Op 10 september 2016 gaan wij met volle energie aan ons nieuwe programma beginnen. Het programma ligt voor u klaar. Tot zaterdag 10 september! Onze Jeugdleden, maar ook nieuwe leden, zijn dan weer van harte welkom!

Informatie: Jeanne lam 043-3649012  thijslam@hetnet.nl Marie-José Steyns 045-4041639   josésteijns@ziggo.nl en op de Websites van IVN Ulestraten ivn.nl/afdeling/ulestraten en IVN Meerssen. ivn.nl/afdeling/meerssen

Overige teamleden: Geert Hovens, Will Voncken, Leo Kurvers en Susanne van de Berg, Sjef Smeets en Cheyenne Bex.

Lees vorig bericht

Ford Fiesta gestolen aan de Burgemeester Wilmarstraat

Lees volgend bericht

Inbraak in werkbus bij zwembad Geulle