Zondag 11 september Station Meerssen

Ontdek Buitengoed Geul & Maas te voet, per fiets of met de trein tijdens Open Monumentendag. In navolging van de enthousiaste reacties van vorig jaar opent Ontmoet Anna in Station Meerssen ook dit jaar weer haar deuren voor iedereen op Open Monumentendag. Wij vieren dit zondag 11 september van 11.00 tot 17.00 uur.

U bent van harte welkom!  Stap zomaar even binnen. Of luister op het uur naar het verhaal van Station Meerssen. Of geniet van een heerlijk rustmoment tijdens het ontdekken van Buitengoed Geul & Maas! Met een kopje koffie, een drankje of met lekkers uit de regionale MisjMasj keuken van Ontmoet Anna. 

Lees vorig bericht

Nieuws van de IVN Jeugdgroep gemeente Meerssen

Lees volgend bericht

Benoemingsprocedure nieuwe burgemeester Valkenburg opgeschort door verkenning