RVU begint slecht aan start competitie

VV RVU heeft haar eerste wedstrijd van de competitie uit tegen Scharn verloren met 2-1.

Verslag Scharn – RVU 2-1:
De eerste helft werd gekenmerkt door veel aftastend voetbal van beide kanten. Aan het eind van het eerste part trok de thuisclub iets meer het initiatief naar zich toe maar kon aanvallend ook geen potten breken. Halverwege de tweede helft was een speler van RVU alert op een verkeerde terugspeelbal van een Scharn-verdediger en scoorde beheerst de 0-1. Bij die voorsprong wilde RVU te veel de voetballende oplossing zoeken waardoor er onrust ontstond in de Rothemse gelederen en Scharn in het zadel werd geholpen. 10 minuten voor het einde stond een misverstand in de Rothemse defensie aan de basis van de gelijkmaker. Dat was een goede weergave geweest van de krachtsverhoudingen. Maar in de 94e minuut beging men aan RVU-zijde een domme overtreding. De bal werd vanuit deze vrije trap binnen gekopt waardoor de gasten met een flinke kater huiswaarts keerden, 2-1.

Lees vorig bericht

SV Meerssen wint eerste competitie wedstrijd

Lees volgend bericht

Jaarmarkt met meer dan 300 stands