SV Meerssen wint eerste competitie wedstrijd

SV Meerssen heeft de eerste competitie wedstrijd gewonnen thuis tegen ZSV. Vorig seizoen verloor SV Meerssen nog twee keer van deze club, met 1-2 en 3-1.

Verslag SV Meerssen – ZSV 2-1:
Meerssen begint de wedstrijd voortvarend. In de 5e minuut schiet de doelman de bal tegen Lloyd Borgers aan en de bal verdwijnt in het doel (1 – 0). In de 7e minuut kopt een speler van SV Meerssen een bal door op de in de vrije ruimte lopende Richard Hannon waarna deze van dichtbij raak schiet (2 – 0). Meerssen blijft in een hoog tempo de toon zetten. In de 10e minuut schiet Roy Andriën uit een afgeslagen hoekschop naast. De eerste grote kans voor ZSV doet zich na 12 minuten voor doch er wordt slechts het zijnet getroffen. In de 16e en 18e minuut schiet Dogan Golpek eerst tegen de doelman aan en vervolgens tegen een verdediger. Beide malen resteert alleen maar een hoekschop. Aan de overkant redt Lennart Quaden in de 31e en 38e minuut ten koste van een hoekschop. 3 minuten voor rust heeft Jordie van der Schoot pech als hij via een diepe bal van Lloyd Borgers slechts de binnenkant van de paal treft. Na de pauze schiet Dogan Golpek tot tweemaal rakelings over en naast de kruising, namelijk in de 57e en 62e minuut. Met nog een kans voor Dogan (op de vuisten van de doelman) en een redding van Lennart ten koste van een hoekschop fluit de 22-jarige scheidsrechter Robin Hensgens voor het einde.

Lees vorig bericht

Fancy Fair zit er op

Lees volgend bericht

RVU begint slecht aan start competitie