Snelfietsroute wellicht voorlopig van de baan

Volgens welingelichte bronnen komen coalitiepartijen FOCUS, PGM en VVD aanstaande donderdag tijdens de raadsvergadering met een motie waarmee ze willen bewerkstelligen dat de aanleg van de geplande snelfietsroute door Meerssen in de ijskast wordt gezet.

Al eerder, tijdens de Raadsadviesvergadering van twee weken geleden, uitte PGM veel kritiek op het voorliggend plan. Daarnaast stonden ook oppositiepartijen KIJK !!! en BRUG-M nogal wantrouwend tegenover het raadsvoorstel.
Er bestaat nu een reeële kans dat als de motie donderdagavond in stemming wordt gebracht, de aanleg van de snelfietsroute, het gedeelte door Meerssen, in ieder geval voorlopig van de baan is.

Lees vorig bericht

Woning gesloten voor zes maanden

Lees volgend bericht

Eerste training G-elftal SV Meerssen