Maaike Head gehuldigd op een volle markt

Olympisch kampioene Maaike Head is op zondag 11 september om 17.00 uur, onder flinke belangstelling gehuldigd tijdens de Marathon Meerssen. Maaike betrad het podium met sambamuziek en in een gouden auto. De huldiging werd aan elkaar gepraat door Jos Vandewall. Op een groot beeldscherm was een video te zien waar de carrière van Maaike Head werd afgebeeld. Vervolgens volgde er verschillende felicitaties van Stichtingen, verenigingen, ondernemers, gemeente Meerssen, provincie Limburg en topsport Limburg.

Marsna Erepenning van verdiensten:
Voorafgaande aan de publieke huldiging vond een besloten ontvangst plaats in het bestuurscentrum. Tijdens deze bijeenkomst ontving sportvrouw Maaike Head de Marsna Erepenning van Verdiensten der Gemeente Meerssen uit handen van de burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz.

Wereldprestatie:
Op 12 augustus haalde roeister Maaike Head samen met Ilse Paulis tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro een Gouden Medaille bij de lichte dubbeltwee. Daarmee maakten zij de favorietenstatus waar.Op 12 augustus haalde roeister Maaike Head samen met Ilse Paulis tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro een Gouden Medaille bij de lichte dubbeltwee. Daarmee maakten zij de favorietenstatus waar.

Lees vorig bericht

Rommelige eerste raadsvergadering na zomerreces

Lees volgend bericht

Ziekencomite Meerssen-West organiseert bijeenkomst