SV Meerssen wint uit van SV Venray met 1-5

SV Meerssen wint de uitwedstrijd op bezoek bij SV Venray met 1-5, met deze overwinning is SV Meerssen na de tweede speelronde koploper doormiddel van het beste doelsaldo.

Verslag van de wedstrijd:
De enige treffer voor rust valt na 40 minuten als Julien Rompelberg van rechts een voorzet verstuurd die door Jordie van der Schoot van dichtbij wordt binnen gekopt (0 – 1). Na rust moet Lennart al meteen zijn kwaliteit laten zien. Een minuut later loopt Meerssen uit naar 0 – 2 als Dogan Golpek na een solo langs 4 spelers een onhoudbaar schot loslaat (0 – 2). Dimitrios Tourarzidiz brengt Venray terug in de wedstrijd als hij in de 58e minuut uit een vrije trap raak kopt ( 1 – 2). De kans van de dag wordt na 65 minuten gemist door Jordie van der Schoot als hij uit een breedtepass van Lloyd Borgers voor een leeg doel verschijnt. Hij neemt revanche op zichzelf als hij 4 minuten later in de korte hoek uit een steekbal van Jasper Kuijs wel scoort (1 – 3).  Dit betekent de genadeklap voor de thuisploeg. Een steekpass van Dogan op Richard Hannon wordt in de 82e minuut door deze laatste naar waarde geschat. Hij omspeelt de doelman en schiet de 1 – 4 binnen. Lloyd Borgers is ook op zoek naar een treffer. In de 83 e en 84e minuut raakt hij de bal niet lekker bij een voorzet van Julien Rompelberg. Derde keer is de goede keer! In de 90e minuut tikt Lloyd de bal uit een voorzet van links van Dogan bij de eerste paal binnen (1 – 5).

Meerssen gaat aan kop met 6 punten uit 2 wedstrijden, doelsaldo 7 – 1. Nieuwkomer Schaesberg telt ook 6 punten alleen is het doelsaldo minder 4 – 2.

Lees vorig bericht

Douzelage Meerssen viert 25-jarig bestaan

Lees volgend bericht

RVU speelt gelijk tegen Heer 0-0