RVU verliest thuis van SHH met 1-2

RVU heeft de derde wedstrijd van de competitie thuis verloren met 1-2. Op dit moment heeft RVU één punt uit drie wedstrijden.

Wedstrijdverslag:
Gelijk als vorige week begon onze hoofdmacht goed aan de wedstrijd en kwam omstreeks de 20e minuut verdiend op voorsprong toen aanvoerder Patrick van Holten van buiten het strafschopgebied hard en laag binnen schoot. Lang genoot de thuisclub niet van deze voorsprong want nauwelijks vijf minuten later stond een sterke passeeractie van de Hertense linksbuiten aan de basis van de gelijkmaker. Het verdedigen voor het doel van RVU-zijde was niet overtuigend, 1-1. Omstreeks de 70e minuut tikte een SHH-aanvaller van dichtbij de 1-2 binnen. Ook daarbij zag de RVU-defensie er niet goed uit waardoor de bezoekers, veel tijd trekkend, richting het eindsignaal gingen.

Lees vorig bericht

SV Meerssen wint ook derde wedstrijd tegen Deurne 0-1

Lees volgend bericht

Brand in loods Kruisberg onder controle