SV Meerssen wint ook derde wedstrijd tegen Deurne 0-1

Meerssen boekt in Deurne, zij het met moeite, de 3e overwinning op rij tegen een stugge, fysiek sterke tegenstander.

De thuisclub laat Meerssen het spel maken en leunt op de defensie. Dit leidt tot welgeteld 1 kans voor rust voor Deurne. Voor Meerssen zijn er mogelijkheden via Dogan Golpek( 16e minuut naast), Jasper Kuijs (18e minuut schot over), Lloyd Borgers (21e minuut grote kans uit voorzet van Richard Hannon doch de bal gaat naast). In de 66e minuut kopt Julien Rompelberg een hoekschop van Ruud van Kempen onder de lat binnen en kroont zich meteen tot matchwinner (0 – 1). Deurne moet nu wel komen en doet dit met pompen of verzuipen ofte wel veel hoge ballen voor het doel van Meerssen. Buiten dat dit wel tot gevaarlijke situaties leidt waarbij Lennart zijn kunnen toont, is Meerssen ook nog enige malen dicht bij een 2e treffer.

Meerssen blijft aan kop met 9 punten uit 3 wedstrijden, doelsaldo 8 – 1. Zondag komt nummer 3 van de ranglijst Wittenhorst naar Meerssen dat 7 punten heeft en een doelsaldo van 4 – 0.

Lees vorig bericht

Zomerfestival in Rothem

Lees volgend bericht

RVU verliest thuis van SHH met 1-2