Geen asbestresten buiten brandgebied

Nacontrole door de brandweer heeft woensdag 21 september aangetoond, dat buiten het brandgebied geen asbestresten zijn terechtgekomen. Elders aangetroffen roetdeeltjes zijn volgens de brandweer waarschijnlijk afkomstig van op het perceel in brand gevlogen dennenbomen.

Op de Kruisberg in Meerssen woedde dinsdag 20 september rond 19:45 uur een grote brand in een loods. Door deze brand is asbest vrijgekomen. De eigenaar is gevraagd de asbestresten op zijn eigen perceel zo spoedig mogelijk te laten opruimen door een daartoe gecertificieerd bedrijf en ook direct naastgelegen percelen te laten controleren op vrijgekomen asbestresten. 

Lees vorig bericht

Brand in loods Kruisberg onder controle

Lees volgend bericht

Raadslid beschuldigt wethouder van manipulatie