RVU verliest opnieuw 3-2

RVU beleeft een vervelende opening van het nieuwe voetbalseizoen. Het is steeds “net niet” voor de Rothemse hoofdmacht. Afgelopen zondag leek lange tijd een aangename surprise in de lucht te zitten tegen titelkandidaat Caesar, maar toch verloor RVU met 3-2.

Verslag:
In het eerste kwartier deed RVU Beek op haar grondvesten schudden. In de achtste minuut trapte Tonny Alfonso met heel veel gevoel de bal prachtig in de rechterbovenhoek, 0-1. Onmiddellijk na de Beekse aftrap was Mick Reneerkens er als de kippen bij om een foutieve pass te onderscheppen en uiterst koelbloedig af te ronde, 0-2. Even later was Mick zelfs dichtbij de 0-3. Zijn inzet ging rakelings langs de verkeerde kant van de paal. Vanaf dat moment nam Caesar het heft meer in handen en er ontstonden enkele hachelijke situaties voor het RVU-doel. RVU bleef overeind tot aan de rust, 0-2. Na de thee draaide Caesar RVU de duimschroeven aan. Dat leverde in de 60e minuut de verdiende aansluitingstreffer op, 1-2. Omstreeks de 75e minuut ontving RVU volstrekt onnodig een rode kaart. In de laatste acht minuten wist de thuisclub nog tweemaal te scoren, handig gebruik makend van de man meer situatie.

Lees vorig bericht

Bundermijt hernieuwd

Lees volgend bericht

VV Bunde wint op eigen veld van Willem 1 2-0