SV Meerssen verliest eerste wedstrijd van seizoen tegen Wittenhorst 0 – 3

SV Meerssen verliest voor het eerst dit seizoen, thuis van Wittenhorst met 0-3.

Verslag wedstrijd:
De eerste nederlaag van Meerssen is er een met ruime cijfers in een wedstrijd waarin Meerssen drie kwart balbezit heeft. Reeds in de 2e minuut komen de gasten uit Horst op voorsprong via Frank Peeters. De defensie geeft daarbij te veel ruimte weg. Tot de 0 – 2 in de 27e minuut schept Meerssen zich 4 mogelijkheden op de gelijkmaker. De 0 – 2 valt ongelukkig door een van richting veranderd schot van Daan Verlijsdonk. In de 33e minuut wordt een voorzet van Dogan via een verdediger bijna in eigen doel gewerkt. In de 40e minuut wordt een 3e doelpunt van de bezoekers uit de 3e kans die zij krijgen, nog net voorkomen. De bal wordt op tijd onderschept. De 0 – 3 komt er toch op slag van rust uit een diepe bal op Rob Zanders. Na rust krijgt Wittenhorst welgeteld nog één kans, en wel in de 72e minuut waarbij Lennart Quaden goed redt. Voor de rest heeft Meerssen nog volop kansen om tegen te scoren.  

Lees vorig bericht

Snelfietsroute via westzijde van de baan

Lees volgend bericht

Bundermijt hernieuwd