VV Bunde wint op eigen veld van Willem 1 2-0

VV Bunde heeft de thuiswedstrijd tegen Willem 1 met 2-0 gewonnen.

Wedstrijdverslag:
De wedstrijd bevond zich voornamelijk op de helft van Willem 1. Bunde wilde voetballen tegen een oudere en ervaren ploeg die een grote rode muur optrokken. Een aantal kansen waren te noteren maar de ruststand was 0-0. Na rust werd het speelveld groter en groter met wederom eenrichtingsverkeer op t doel van Willem 1. Uiteindelijk wist debutant en nieuweling Giorgio Landolfi de ban te breken en zorgde hij voor de verdiende 1-0. Niet veel later werd Tommy Cellissen gevloerd binnen de 16. Penalty! Deze werd bekwaam door Bram Hanssen linksonder ingeschoten 2-0. Nog een aantal kansen waren er te noteren, maar in de stand kwam dat niet tot uiting.

Lees vorig bericht

RVU verliest opnieuw 3-2

Lees volgend bericht

IVN Jeugdgroep Meerssen- Ulestraten gaat weer aan de slag in de Dellen