Centrumplan Bunde: voorstanders laten van zich horen

Het wordt tijd dat er eens iets gaat gebeuren in het centrum van Bunde. Dit is de mening van diverse ondernemers en omwonenden van het centrum van Bunde. Bij hen is het geduld op en storen zich aan de opstelling van hun collega-ondernemers.  

Brief:
In een brief aan alle Meerssense raadsleden laten ze weten dat ze niet nog eens tien jaar willen wachten op het uitvoeren van het Centrumplan voor Bunde. Er is nauwelijks begrip voor het standpunt van de tegenstanders die in grote getale de Raadsadviesvergadering bijwoonden. Volgens de briefschrijvers ontstaat een vervormd beeld omdat het met name werknemers van de Albert Heijn waren die naar deze vergadering kwamen.  

Argumenten:
Volgens de voorstanders is het de hoogste tijd dat er iets gaat gebeuren. Er liggen stukken land braak die een broeinest zijn voor ongedierte maar ook voor criminaliteit, aldus de briefschrijvers. Ook zal het uitvoeren van het plan een gunstig effect hebben op de werkgelegenheid volgens de voorstanders. Ze hopen dat de raad tijdens de raadsvergadering van aanstaande donderdag groen licht geeft voor de start van het Centrumplan.

Lees vorig bericht

Gulikers: “wethouder Houben heeft raad onjuist geinformeerd”

Lees volgend bericht

Fanfare St. Martinus hield Vintagemarkt