RVU verliest opnieuw

RVU blijft zitten in de hoek waar de klappen vallen. Ook nu zag het aanvankelijk weer rooskleurig uit, maar verloren de mannen van RVU met 1-2 op eigen veld van GSV’28.

Verslag:
Halverwege de eerste helft kreeg RVU een strafschop, die door Muran Mortiaux onberispelijk werd binnen geschoten; echter één van zijn teamgenoten was veel te vroeg ingelopen waarna de arbiter conform de nieuwe regelgeving het doelpunt afkeurde en GSV’28 een vrije trap kreeg. Twee minuten later was het toch raak toen Youri Poper, voor het eerst dit seizoen in de basis, zijn directe tegenstander aftroefde en de 1-0 binnen schoot. Nog geen vijf minuten later gaf de thuisclub voor de vierde maal dit seizoen een voorsprong weg; de bal belandde na een afgeslagen hoekschop via de binnenkant van de paal en de rug van onze doelman in het doel, 1-1. In het eerste deel van de tweede helft had RVU een licht veldoverwicht hetgeen vooralsnog niet tot kansen leidde. Die grote kans kwam halverwege het tweede part toen Mick Reneerkens oog in oog met de GSV-goalie de bal net over de lat schoot. Even later kwamen de bezoekers verrassend op voorsprong toen een bal achterwaarts werd binnen gekopt, 1-2.

Lees vorig bericht

VV Bunde wint van Wijnandia met 3-1

Lees volgend bericht

Jan Gulikers stopt als fractievoorzitter BRUG-M