VV Bunde wint van Wijnandia met 3-1

VV Bunde heeft de thuiswedstrijd tegen Wijnandia gewonnen met 3-1.
De drie bundense doelpunten vielen pas in de tweede helft. Vooraf werd deze wedstrijd bestempeld als een lastige wedstrijd gezien het verschil in punten op de ranglijst, welgeteld één punt in het voordeel van Wijnandia.

Verslag:
In een eerste helft waarin beiden ploegen gelijkwaardig waren kreeg Wijnandia een penalty. In de 13e minuut werd deze verzilverd. Gaandeweg de eerste helft, die weinig tot geen spektakel voor beiden doelen opleverde, was het toch Bunde dat optisch een overwicht had. Na de thee was het duidelijk wie echt deze wedstrijd dicteerde, dit waren de manschappen van Anton Vriesde die met goed verzorgd spel ten strijden trokken. De tweede bal was ook voor de groen witten en dus kon de gelijkmaker van Ferné Vranken, verdient genoemd worden, na zeer goed afleggen van David Cabo die zich nog in de 16 meter bevond na een corner. De 2-1 van Bas Bas Vluggen kwam na een afgemeten voorzet van gelegenheids rechtback Max Ploemen. De 3-1 van wederom Ferné zorgde voor een jubelstemming in de Bunde kleedkamer nadat met 11-10 geëindigd was na een rode kaart aan Wijnadiakant.

Lees vorig bericht

Fanfare St. Martinus hield Vintagemarkt

Lees volgend bericht

RVU verliest opnieuw