RVU wacht nog steeds op eerste zege

Bijna haalde RVU een gelijk spel in Brunssum tegen Limburgia. Maar de keeper van Limburgia was een sta in de weg waardoor RVU de wedstrijd verloor met 3-2.

Verslag:
RVU ging op bezoek bij het sterker geachte Limburgia dat desalniettemin teleurstellend vertoeft in het rechterrijtje. In de eerste helft was de thuisclub de betere ploeg. Jamie van der Velden hield de rood-witten tot driemaal toe op de been maar een benutte penalty was hem zelfs te machtig. Aldus een verdiende voorsprong voor de Brunssummers. Na de thee kwam Sydney Sour in het veld en bracht aanvallende stootkracht bij de bezoekers. RVU kwam op gelijke hoogte toen Joël Mayala in een scrimmage de bal in het doel schoot. Maar zoals reeds enkele keren gebeurde in deze competitie kreeg RVU binnen vijf minuten weer een tegentreffer langs de oren, 2-1. Limburgia kreeg een tweede strafschop en leek de wedstrijd definitief te beslissen, 3-1.

RVU rechtte haar rug en knokte zich terug in de wedstrijd. Mick Reneerkens bracht zijn team terug in de wedstrijd door met zijn aansluitingstreffer de 2-3 te scoren. In het slotoffensief behoedde goalie Randy van Haaren zijn team voor de gelijkmakende treffer van RVU waardoor de rood-witten nog steeds wachten op hun eerste zege in deze 2e klasse. Zondag komt koploper Fc Hoensbroek op bezoek in Rothem. Hoensbroek promoveerde afgelopen seizoen via de nacompetitie naar de 2e klasse en kende een droomstart met 15 uit 6.
 

Lees vorig bericht

Noray en Yarah Mukanga dansen bij Justin Bieber

Lees volgend bericht

Kittens gevonden in kartonnen doos