SV Meerssen verliest in Someren

Na het gelijkspel van vorige zondag wist SV Meerssen weer niet de volle winst te behalen. De ploeg reisde af naar Someren. De einduitslag van de wedstrijd werd 2-0 in het voordeel van Someren.  

Verslag:
Meerssen komt flitsend uit de startblokken en binnen 20 seconden bereikt een voorzet van Dogan Golpek Lloyd Borgers. Deze laatste treft slechts de doelman. De daaropvolgende hoekschop wordt door Lloyd ingekopt doch de doelman redt met moeite ten koste van een nieuwe hoekschop. In de 2e minuut krijgt Julien Rompelberg op het middenveld een flinke schop te verduren en meteen is duidelijk dat de thuisclub fysiek tot het uiterste zal gaan. Na een kwartier bereikt een diepe bal Mike Verdonschot en die maakt vrij voor Lennart Quaden geen fout (1 – 0). Een voorzet van Julien Rompelberg wordt na 27 minuten door Lloyd van 10 meter net over het doel geschoten. Aan de overzijde belandt een kopbal uit een hoekschop in de 34e minuut tegen de lat. Aan de overzijde brengt een hakje van Jordie van der Schoot Lloyd in stelling. Zijn schot stuit echter via de 2e paal het veld in. Een minuut later wordt Dogan bij een rush rand zestien onreglementair gestuit hetgeen slechts een vrije trap oplevert.

Uit een hoekschop kopt 4 minuten na rust Oelse Venhuizen met een snoekduik de 2 – 0 binnen. Meerssen is aangeslagen, dringt wel nog aan en heeft veel balbezit. De mogelijkheden die men krijgt, zijn echter beperkt. Zo schiet Jordie na 66 minuten net naast, pakt de doelman een schot van Lloyd in de 77e minuut en redt de doelman met de voet bij een schot uit de linker hoek van Richard Hannon in de 79e minuut. In de slotfase brengt Lennart nog redding bij een tegenaanval.

Meerssen is nu 5e met 10 punten uit 6 wedstrijden, doelsaldo 9 – 7. Koploper Schaesberg telt 12 en nummer 2 Wittenhorst 11 punten. De tegenstander van zondag, Bekkerveld, is 3e met 10 punten uit 6 wedstrijden, doelsaldo 9 – 5.

Lees vorig bericht

Noray en Yarah Mukanga dansen bij Justin Bieber

Lees volgend bericht

Kittens gevonden in kartonnen doos